Overig

Bij het organiseren van een evenement is naast het huren van een partytent, tafels, stoelen, feestartikelen en licht en geluid ook erg belangrijk dat er genoeg aansluitingen en snoeren zijn. Als je dit mist op een evenement dan is de kans groot dat het niet mogelijk is om alles goed aan te sluiten. Om dit te voorkomen kun je deze benodigdheden huren bij Springkussenverhuur Nederland. We beschikken over een uitgebreid assortiment met scherpe prijzen. Op deze manier ben je altijd goedkooop uit en kun je alle soorten en maten elektra artikelen bij ons  huren, zoals haspels, snoeren en aggregaten. 

Stroomhaspel 25m
Afmetingen DxBxH
25m
1 dag
7,95
excl. BTW
1 dag
9,62
incl. BTW
Stroomhaspel 40m
Afmetingen DxBxH
-
Aantal gebruikers
-
1 dag
9,95
excl. BTW
1 dag
12,04
incl. BTW

Electra huren bij Springkussenverhuur Nederland

Bij Springkussenverhuur Nederland denken we aan alles! Ook aan voldoende stroompunten zodat alles aangesloten kan worden. We hebben haspels, snoeren en aggregaten in het assortiment. Met deze artikelen zorg je altijd voor voldoende stroomtoevoer voor de feest producnten die je nodig hebt voor jouw feest of evenement. Bij ons kun je alles in het assortiment vinden om een feest of evenement succesvol te laten verlopen!

Weet je niet precies hoeveel stroomtoevoer je nodig hebt? Neem dan contact op met de klantenservice. We denken graag met je mee en helpen je bij het kiezen van de juiste producten. Vragen over één van onze producten? Die mag je ook stellen aan de medewerkers van de klantenservice. De klantenservice helpt je graag verder.