Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 1
  • <
  • 1
  • >
Categorie:

Verrijk je feest met tafelspellen

Bij Springkussenverhuur Rotterdam draait alles om het bieden van plezier en vermaak voor allerlei soorten evenementen. Naast springkussens en andere attracties, hebben we een geweldige selectie tafelspellen die perfect zijn voor het toevoegen van een dosis gezellige competitie en vermaak aan je feest. Vandaag willen we drie van de populairste tafelspellen uitlichten die je bij ons kunt huren: de tafeltennistafel, de voetbaltafel en de airhockeytafel.

De Perfecte Combinatie van Voetbal en Bowlen

Heb je altijd al van bowlen en voetbal gehouden? Dan is dit wat voor jou! Bij Springkussenverhuur Rotterdam bieden we nu een unieke en spannende ervaring aan: voetbalbowling verhuur. Lees verder om alles te ontdekken over deze opwindende activiteit en waarom het de perfecte keuze is voor jouw volgende evenement.

Deze stormbanen zijn een echte must voor je evenement

Volgend jaar hopen wij dat de buitenevenementen weer door mogen gaan. Natuurlijk wel onder regels zodat er rekening met elkaar gehouden wordt. Wij van Springkussenverhuur Rotterdam hebben alvast een aantal van onze leukste stormbanen voor je op een rij gezet die een echte must zijn voor je evenement. Heb je interesse? Bekijk hier een aantal mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Wie weet vind jij wel de stormbaan die ideaal past bij jouw soort evenement.

5 Grootste springkussens en attracties in ons assortiment

Wil je imponeren op jouw feest of evenement? Dan ga je voor de grootst mogelijke attractie die je in handen kan krijgen toch? Het huren van een groot springkussen of attractie heeft een aantal voordelen én nadelen die, afhankelijk van je wens, kunnen maken dat je een springkussen of attractie huurt of niet. Wij stellen je voor aan onze 5 grootste attracties, onze ‘big five’.

In 3 stappen weer een brandschoon springkussen

Na een lange dag en een geweldig evenement of een leuk feestje heeft je springkussen waarschijnlijk aardig wat te verduren gehad. Om je te helpen bij het schoonmaken van je springkussen hebben wij dit artikel geschreven. Daarmee is je springkussen binnen no-time weer brandschoon.

pagina 1 van 1
  • <
  • 1
  • >