Deze stormbanen zijn een echte must voor je evenement

vrijdag 13 november 2020

Wij van Springkussenverhuur Rotterdam hebben alvast een aantal van onze leukste stormbanen voor je op een rij gezet die een echte must zijn voor je evenement. Heb je interesse? Bekijk hier een aantal mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Wie weet vind jij wel de stormbaan die ideaal past bij jouw soort evenement.

 

Stormbaan Jungle

Echt een tropisch feest? Kies dan voor onze Jungle stormbaan! Deze stormbaan kenmerkt zich met diverse verschillende elementen Die je gelijk doen denken aan de Jungle. Klim en kluiter door het parkour als een echte slingeraap. Kruip door de mond van de leeuw, ren tussen de dieren, klim omhoog en glij zo uit de jungle vanaf de glijbaan. 

Stormbaan Jungle Run

Stormbaan Tof

Voor zowel jong en oud is deze stormbaan ideaal geschikt. Deze stormbaan heeft namelijk een baan van maar liefst 14 meter land. Vol met obstakels en klim en klauter onderdelen om je flexibiliteit te testen. Ga de uitdaging aan en race tegen je vrienden. Wees de eerste die aan de overkant komt. Een leuke tip: maak 2 teams en doe een estafette race. Het team die als eerst de stormbaan heeft bestormt is de winnaar. Bij interesse bekijk je hier de stormbaan Tof.

Stormbaan Tof

 

Stormbaan Winterrun

Wat dacht je van een echt winters thema. Deze stormbaan is hiervoor de perfecte keuze. Je hebt bij het bestormen van de stormbaan echt het gevoel dat je door de noordpool heen gaat. Onder andere een iglo en pinguïns als echte winterse elementen. Deze stormbaan is maar liefst 17 meter lang en er kunnen in totaal 2 personen tegelijk de stormbaan bestormen. Wij adviseren je om hem door ons te laten opzetten en af te bouwen. Dit scheelt jou natuurlijk ook weer tijd. Bij interesse bekijk je hier de stormbaan Winterrun.

Stormbaan Winter Run

 

Nu je een aantal van onze mogelijkheden hebt bekeken, heb je wellicht wel een keuze kunnen maken voor volgend jaar. Zit je toch nog te twijfelen of de stormbaan voor jouw evenement hier wel tussen zit? Bekijk dan onze volledige assortiment aan stormbanen op onze website van Springkussenverhuur Rotterdam. Daarnaast zie je ook alle andere mogelijkheden die je bij ons kunt huren.

Terug naar het nieuwsoverzicht