Deze stormbanen zijn een echte must voor je evenement

vrijdag 13 november 2020

Volgend jaar hopen wij dat de buitenevenementen weer door mogen gaan. Natuurlijk wel onder regels zodat er rekening met elkaar gehouden wordt. Wij van Springkussenverhuur Rotterdam hebben alvast een aantal van onze leukste stormbanen voor je op een rij gezet die een echte must zijn voor je evenement. Heb je interesse? Bekijk hier een aantal mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Wie weet vind jij wel de stormbaan die ideaal past bij jouw soort evenement.

 

Stormbaan Mini Boerderij

Echt een oer-Hollands thema? Kies dan voor de Mini Boerderij stormbaan. Deze stormbaan kenmerkt zich met diverse verschillende elementen die je gelijk doen denken aan Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de koe, windmolens, boeren en kippen. Ideaal voor als je niet erg veel ruimte hebt voor een stormbaan. Het formaat is namelijk 4 bij 6 meter. Ondanks het wat kleinere formaat dan wat we normaal gewend zijn, heeft het toch een klim en kleuter onderdelen en obstakels. Voor de kleine kinderen hebben ze hier zeker plezier aan. Bij interesse bekijk je hier de stormbaan Mini Boerderij.

 

Stormbaan Tof

Voor zowel jong en oud is deze stormbaan ideaal geschikt. Deze stormbaan heeft namelijk een baan van maar liefst 14 meter land. Vol met obstakels en klim en klauter onderdelen om je flexibiliteit te testen. Ga de uitdaging aan en race tegen je vrienden. Wees de eerste die aan de overkant komt. Een leuke tip: maak 2 teams en doe een estafette race. Het team die als eerst de stormbaan heeft bestormt is de winnaar. Bij interesse bekijk je hier de stormbaan Tof.

 

Stormbaan Winterrun

Wat dacht je van een echt winters thema. Deze stormbaan is hiervoor de perfecte keuze. Je hebt bij het bestormen van de stormbaan echt het gevoel dat je door de noordpool heen gaat. Onder andere een iglo en pinguïns als echte winterse elementen. Deze stormbaan is maar liefst 17 meter lang en er kunnen in totaal 2 personen tegelijk de stormbaan bestormen. Wij adviseren je om hem door ons te laten opzetten en af te bouwen. Dit scheelt jou natuurlijk ook weer tijd. Bij interesse bekijk je hier de stormbaan Winterrun.

 

Nu je een aantal van onze mogelijkheden hebt bekeken, heb je wellicht wel een keuze kunnen maken voor volgend jaar. Zit je toch nog te twijfelen of de stormbaan voor jouw evenement hier wel tussen zit? Bekijk dan onze volledige assortiment aan stormbanen op onze website van Springkussenverhuur Rotterdam. Daarnaast zie je ook alle andere mogelijkheden die je bij ons kunt huren.

Terug naar het nieuwsoverzicht