Over ons

INTRODUCTIE SPRINGKUSSENVERHUUR NEDERLAND

Springkussenverhuur Nederland hoopt de komende jaren de nieuwe sensatie te zijn op het gebied van springkussenverhuur. Daarvoor hebben wij een plan, een goed plan denken wij zelf. Maar, wie zijn we en wat doen we? We stellen ons graag even voor!

Wie zijn we?
Springkussenverhuur Nederland is een franchise die zijn oorsprong vind in de samenwerking tussen online marketingbureau 2Bfound en Gaaf! Verhuur. Samen hebben we al eerder ervaring opgedaan met de combinatie verhuur, online marketing en franchising. De eerder opgezette franchise bleek een vrijblijvende garantie te zijn tot omzet. Gaaf! Verhuur brengt hier ervaring met zich mee op het gebied verhuur en 2Bfound helpt bij het online converteren en communiceren. Samen staan we sterk en hebben we een goede formule. Inmiddels zijn er meerdere vestigingen. Wat voor de meeste begon als een hobby, groeide al snel uit tot een parttime baan met goede verdiensten.

Wat doen we?
Allereerst verhuren we springkussens. Simpel. Daarnaast proberen we ons online heel goed te positioneren zodat we als eerste opvallen wanneer mensen online gaan zoeken naar springkussens bij hun in de buurt. We voorzien ook niet alleen in springkussens, we proberen breder te faciliteren: van springkussens tot geluidsinstallaties. We proberen mensen breder te voorzien met springkussens, stormbanen, partytenten en feest versieringen. Zoals een Sarah voor als je moeder of vrouw 50 jaar wordt.