Over ons

Springkussenverhuur Rotterdam is de grootste feestverhuurder van Rotterdam en omgeving!


Springkussenverhuur Rotterdam is de grootste attractie- & feestverhuurder van Rotterdam en omstreken, mede doordat wij samenwerken met Gaaf! verhuur, waardoor wij een enorm breed assortiment kunnen leveren. Al meer dan 10 jaar zetten wij in op kwaliteit in het leveren van diverse feest-, sport & recreatie- en evenement benodigdheden!


Of je nu op zoek bent naar een springkussen voor een verjaardagsfeest, een stormbaan voor jouw sportdag van school, tenten met licht & geluid of naar leuke activiteiten tijdens een teambuildingsdag op het werk; Springkussenverhuur Rotterdam heeft de producten, personeel en ideeën om deze dag compleet te maken!


Bij Springkussenverhuur Rotterdam kan je losse producten huren, producten door ons laten op- en afbouwen of zelfs onze ervaren collega’s inzetten als begeleidend personeel voor zo wel activiteiten, feesten of catering! Daarnaast hebben wij een uitstekende bezorgservices en stapelkorting! Bijvoorbeeld bij meerdere dagen huur, rekenen wij 25% korting op de tweede dag verhuur en 50% voor de derde en alle opvolgende dagen! 


 Wil je een langdurige samenwerking met ons aangaan? Leg je idee dan vooral voor via info@springkussenverhuur-rotterdam.nl en wij informeren je graag over de mogelijkheden! 


Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam & Omstreken