Water attracties

Springkussenverhuur Nederland heeft alle producten in het assortiment om jouw feest of evenement een groot succes te maken! Een springkussen of luchtkussen is een goede toevoeging op elk feestje of evenement. Ook voor de zomerperiode hebben wij zeer geschikte waterattracties! We hebben bijvoorbeeld glijbaan met een waterbad, water buikschuifbaan en poedelbadjes. Neem snel een kijkje in het hele waterattractie assortiment. Ideaal voor een zomerfeest en de temperaturen hoog oplopen! Met onze waterattracties kan jong en oud lekker afkoelen en het zorgt voor een hoop plezier op het feest of evenement.

Gaaf Buikschuifbaan
Afmetingen DxBxH
18,0 x 3,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers
1
1 dag
165,29
excl. BTW
1 dag
200,00
incl. BTW
Levend Sjoelbak
Afmetingen DxBxH
10,0 x 6,0 x 2,5 m
1 dag
165,29
excl. BTW
1 dag
200,00
incl. BTW

Waterattracties te huur bij Springkussenverhuur Nederland

Op zoek naar een leuke waterattractie? Dan ben je bij Springkussenverhuur Nederland op het juiste adres. Bij springkussenverhuur Nederland hebben een uitgebreid assortiment met leuke en actieve waterattracties. Huur bijvoorbeeld een buikschuifbaan! De buikschuifbaan hebben we in verschillende formaten. Neem je het grote formaat? Dan kan je met twee personen tegelijk over de buikschuifbaan. Zo kun je ook wedstrijdjes organiseren. De buikschuifbaan is dan ook aan te raden op een sportdag of een evenement op jouw sportvereniging.

Heb je nog meer producten nodig voor jouw feest of evenement? Neem dan snel een kijkje bij de rest in ons assortiment. We verhuren niet alleen waterattracties maar ook: springkussens, luchtkussens, popcornmachines, suikerspinmachines en nog veel meer! Wij kunnen alle producten bij jou aan huis leveren, de attracties op- en afbouwen en de nodige begeleiding verzorgen mocht dit nodig zijn.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzal dan niet en neem contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Nederland. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw feest of evenement.