Mini springkussen huren in Rotterdam, bekijk ons assortiment

woensdag 20 mei 2020

Mini springkussen

De afgelopen weken is het heerlijk weer, en wil je dat de kinderen natuurlijk ook hiervan genieten en niet alleen op hun schermpjes zitten. Een mini springkussen huren is dan een ideale oplossing. Je kunt deze 4x3 meter springkussens makkelijk plaatsen in de tuin of op de oprit. De mini springkussen komen in verschillende thema’s en hieronder lichten wij een aantal toe.    

Mini prinsessen springkussen

Heb jij een dochter of dochters die helemaal fan zijn van prinsessen? Dan is het mini prinsessen springkussen geweldig voor hun! Het springkussen is helemaal versierd met prinsessen erop en er zit een dakje op het springkussen, zodat er ook gesprongen kan worden als het eventueel gaat regenen.

 Springkussen Mini Prinses met Dak

Mini springkussen voetbal

Willen ze bij jou in huis helemaal niks hebben van prinsessen? En willen ze liever een stoere voetballer zijn? Dan past daar het voetbal springkussen heel goed bij. Dit springkussen heeft ook een dak en is ideaal voor uren spring plezier.  

Springkussen Voetbal

Mini springkussen circus

Wil je zowel je dochter als zoon een plezier doen? Dan is het mini springkussen circus een goede middenweg. Dit springkussen heeft allerlei circus figuren erop staan en past hierdoor bij zowel een stoere jongen als een lief meisje. Je kan ervoor kiezen om het springkussen te laten leveren en op te laten op- en afbouwen. 

Springkussen XS Circus

 

Meer informatie 

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben over deze mini springkussens. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht