Mini springkussen huren in Rotterdam, bekijk ons assortiment

woensdag 20 mei 2020

Na al deze dagen in quarantaine, wil je iets leuks doen met je kinderen. Maar wat kan je doen? Tenslotte zijn alle pretparken en openbare plekken gesloten voor recreatie. Wij van springkussenverhuur Rotterdam hebben een goede oplossing voor je!  

Mini springkussen

De afgelopen weken is het heerlijk weer, en wil je dat de kinderen natuurlijk ook hiervan genieten en niet alleen op hun schermpjes zitten. Een mini springkussen huren is dan een ideale oplossing. Je kunt deze 4x3 meter springkussens makkelijk plaatsen in de tuin of op de oprit. De mini springkussen komen in verschillende thema’s en hieronder lichten wij een aantal toe.    

Mini prinsessen springkussen

Heb jij een dochter of dochters die helemaal fan zijn van prinsessen? Dan is het mini prinsessen springkussen geweldig voor hun! Het springkussen is helemaal versierd met prinsessen erop en een dakje erboven zitten zodat er ook gesprongen kan worden als het eventueel gaat regenen.

 Springkussen Mini Prinses met Dak

Mini springkussen voetbal

Willen ze bij jou in huis helemaal niks hebben van prinsessen? En willen ze liever een stoere voetballer zijn? Dan past daar het voetbal springkussen heel goed bij. Dit springkussen heeft ook een dak en is ideaal voor uren spring plezier.  

Springkussen Voetbal

Mini springkussen circus

Wil je zowel je dochter als zoon een plezier doen? Dan is het mini springkussen circus een goede middenweg. Dit springkussen heeft allerlei circus figuren erop staat en past hierdoor bij zowel een stoere jongen als een lief meisje.   We begrijpen dat je in deze tijden liever niet de deur uit gaat, daarom kan je tegen tarief het springkussen thuis laten bezorgen. Wil je dat niet? Dan zetten wij hem voor je klaar en hoef je hem alleen nog maar op te halen.   Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem gerust contact met ons op en dan helpen wij je graag verder! 

Springkussen XS Circus

Terug naar het nieuwsoverzicht