Geluidsset Basis

1 dag  41,32
excl. BTW
1 dag 50,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Gewicht Gewicht
15 kg
Transportmaat Transportmaat
1 x 2 x 1 m
Op-/ afbouw advies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Geluidsset Basis huren - Springkussen Huren Rotterdam

Muziek hoort vanzelfsprekend op elk feestje thuis. Deze speaker biedt een mooi geluid aan met een sterke bass. Het is ook mogelijk om deze geluidsset met bluetooth te verbinden met je smartphone. De speaker beschikt over een interne accu waardoor een stopcontact niet direct noodzakelijk is. Daarnaast wordt er bij de speaker een microfoon bijgeleverd. Deze kun je aansluiten op de speaker. Zo kun je bijvoorbeeld ook een karaokeavond houden!

Benieuwd naar onze andere geluidsapparaturen? Bekijk dan ons assortiment!

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de geluidsset basis? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties


1 dag 79,95

excl. BTW

1 dag 96,74

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen