Elektrische Heater Hangend

Aantal:

20,66

1 dag 

excl. BTW

25,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Elektrische Heater Hangend
>
  • Elektrische Heater Hangend
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,5 x 0,5 x 0,5 m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1500watt (230V)
Gewicht Gewicht
2 kg
Transportmaat Transportmaat
0,4 x 0,4 x 0,3 m

Omschrijving

Elektrische heater hangend huren - Springkussenverhuur Rotterdam

Wil je iets meer warmte brengen op je feest of evenement? Zodat je door kan gaan door gaan tot in de laatste uurtjes? Huur dan een hangende heater bij springkussenverhuur Rotterdam! Deze heater is gemakkelijk op te hangen en is waterdicht. De heater heeft drie verschillende standen waarop hij gezet kan worden en zorgt ervoor dat je niet alleen warmte krijgt, maar ook nog eens op een veilige manier. Let er wel ten alle tijden op dat de heater niet wordt bedekt of dat er een obstakel voor hangt.  

Toch liever een staande heater? Bekijk dan al onze andere heaters!

Heb je nog vragen over deze elektrische heater hangend of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

79,95

1 dag

excl. BTW

96,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen