Klapstoel Zwart

1 dag  1,24
excl. BTW
1 dag 1,50
incl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Klapstoel Zwart huren - Springkussen Huren Rotterdam

Misschien denk je wel dat wij, van Springkussenverhuur Rotterdam alleen, maar springkussens verhuren, maar niets is minder waar. Organiseer je binnenkort een verjaardagsfeest of een diner? Dan mogen comfortabele stoelen natuurlijk niet ontbreken. De zwarte klapstoelen zijn stevig en licht van gewicht, waardoor ze gemakelijk te verplaatsen zijn. De zwarte stoelen zijn ook nog in het wit verkrijgbaar. Naast klapstoelen hebben wij ook nog vele andere partymaterialen, zoals tafels en heaters in ons assortiment die van pas komen bij het organiseren van een verjaardagsfeestje of diner. 

Heb je nog vragen over de klapstoel zwart of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

 

 

Extra Productopties

Een beoordeling toevoegen