Multi Voetbal / Sportboarding 18x9

Aantal:

165,29

1 dag 

excl. BTW

200,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Multi Voetbal / Sportboarding 18x9
>
  • Multi Voetbal / Sportboarding 18x9
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
18,0 x 9,0 x 1,0 m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Lengte
18 meter
Breedte
9 meter
Hoogte
1 meter
Gewicht Gewicht
150 kg
Transportmaat Transportmaat
1,0 x 1,0 x 1,0 m
Op-/ afbouw advies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Multi Voetbal/ Sportboarding 18x9m huren - Springkussen Huren Rotterdam

Wilt u een sportmiddag organiseren, waarbij u verschillende sporten kan beoefenen? Huur dan de multi voetbal/ sportboarding bij Springkussenverhuur Rotterdam. De multiboarding is te gebruiken als voetbalveld, maar ook als hockeyveld. Mocht het winter zijn en er licht ijs, dan is de multiboarding ook geschikt als schaatsbaan. De boarding is 18 meter lang en 9 meter breed, waardoor u genoeg speelruimte heeft. Daarnaast is de boarding gemakkelijk op te blazen met een elektrische ventilator. 

Wij raden aan de boarding op een zachte ondergrond te plaasten, mocht dit niet lukken dan raden wij aan valmatten te huren. Deze valmatten kunnen geplaatst worden aan de open delen van de boarding. De boarding dient vastgezet te worden aan straatmeubilair, bomen of aan een hekwerk. Ook kunt u ervoor kiezen om waterballast te huren bij Springkussenverhuur Rotterdam. 

Wil je liever andere sport en spel materialen huren? Bekijk dan ons gehele assortiment!

Heb je nog vragen over deze multi voetbal /sportboarding 18x9m of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

12,40

1 dag

excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

69,95

excl. BTW

84,64

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren


9,95

1 dag

excl. BTW

12,04

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen