Valmat 2x1m

1 dag  16,53
excl. BTW
1 dag 20,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
2,0 x 1,0 x 0,1m

Omschrijving

Valmat 2x1m huren - Springkussen Huren Rotterdam

Bij het gebruik van inflatables en speeltoestelen is het handig om gebruik te maken van een valmat als u deze op een harde ondergrond plaatst. Bijvoorbeeld bij de in- en uitgang van springkussens en stormbanen of als aangewezen plek voor spellen. Door de matten vallen de kinderen zacht, waardoor ze geen pijn krijgen en gewoon weer lekker verder kunnen klimmen. De valmatten zijn super handig! De valmatten zijn bestemd voor veiligheid en zijn zachter dan regulieren Gymatten zo als u gewent bent. En zijn geschikt voor situaties waarbij de val van niet hoger dan 50-60cm zou zijn.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Heb je nog vragen over de valmat 2x1m of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

1 dag 6,20

excl. BTW

1 dag 7,50

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen