ACTIE!

Welkom bij Springkussenverhuur Nederland! Goede kwalitatieve springkussens te huur voor een goede prijs. De kwaliteit van onze producten zijn topprioriteit. Wij verhuren alleen springkussens waarvan de veiligheid gewaarborgd wordt. Bij Springkussenverhuur Nederland kan je het hele jaar terecht. In elk seizoen van het jaar verhuren wij geschikte producten. We hebben bij Springkussenverhuur Nederland niet alleen springkussens in het assortiment maar ook: stormbanen, springkussens met glijbanen, luchtkussens en diverse feest producten. Hier op de actiepagina vind je al onze producten aan een leuke actieprijs!!

Spellenpakket Zeskamp Kracht en Balans discountoverlay
van

144,70

excl. BTW
1 dag
114,95
excl. BTW
1 dag
139,09
incl. BTW
Spellenpakket Zeskamp Vallen en Opstaan discountoverlay
van

149,70

excl. BTW
1 dag
119,95
excl. BTW
1 dag
145,14
incl. BTW
Disco Pakket discountoverlay
1 dag
121,88
excl. BTW
1 dag
147,47
incl. BTW

Actie producten Springkussenverhuur Nederland

Wij bieden de beste springkussens, stormbanen, luchtkussens en nog veel meer aan! Op deze pagina vind je alle actie artikelen. Wij zijn door heel Nederland gevestigd. Voor het organiseren van een feest of evenement bij je bij Springkussenverhuur Nederland aan het juiste adres. We hebben niet alleen springkussens te huur maar bieden ook diverse partymaterialen aan zoals: feestversiering, feestpoppen, marktkramen en nog veel meer! Voor elk evenement of feest hebben wij de artikelen in huis om jouw feest of evenement tot een groot succes te maken! Al producten die je nodig hebt voor jouw feest of evenement zijn verkrijgbaar bij Springkussenverhuur Nederland. 

Bij springkussenverhuur Nederland bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice van drie uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen.

Heb je nog vragen of opmerkingen of een beetje hulp nodig? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Nederland. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.