Geluidsdempende kist voor blower

1 dag  12,40
excl. BTW
1 dag 15,00
incl. BTW
In winkelwagen te selecteren

Omschrijving

Geluidsdempende kist voor blower huren - Springkussen Huren Rotterdam

Deze kist reduceert het geluid welke de blower produceert. Staat het luchtkussen binnen opgesteld of heb je het luchtkussen vlakbij een locatie staan waar mensen ook zitten voor een hapje en een drankje, dan kan het geluid van de blower soms als verstorend worden ervaren. Deze geluidsdempende kist is in dat geval de oplossing. Er kan nog steeds voldoende lucht aangezogen worden, maar het trillings geluid wordt gedempt door de kist welke over de blower wordt geplaatst. 

Heb je nog vragen over de geluidsdempende kist of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Een beoordeling toevoegen