Spellenpakket Zeskamp Vallen en Opstaan

149,70

van 

excl. BTW
1 dag  119,95
excl. BTW
1 dag 145,14
incl. BTW
Huurmandje

Producten in pakket

1x
Zeskamp Loopski Trio (set van 2)
Zeskamp Loopski Trio (set van 2)
1x
Zeskamp Bloklopen (set van 2)
Zeskamp Bloklopen (set van 2)
1x
Zeskamp Vliegend Tapijt (set van 2)
Zeskamp Vliegend Tapijt (set van 2)
1x
Zeskamp Zaklopen Trio (set van 2)
Zeskamp Zaklopen Trio (set van 2)
1x
Zeskamp Bal Verplaatsen (set van 2)
Zeskamp Bal Verplaatsen (set van 2)
1x
Zeskamp Funslang (set van 2)
Zeskamp Funslang (set van 2)

Producteigenschappen

Transport advies
Lege personenwagen met achterbank plat
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Spellenpakket Zeskamp vallen en opstaan huren - Springkussenverhuur Rotterdam

Een prachtig, orgineel zeskamp pakket met zes spellen waarmee de kinderen en ouderen zich uren lang kunnen vermaken.

Inbegrepen:

  • 2x Zeskamp Skilopen
  • 2x Zeskamp Bloklopen
  • 2x Zeskamp Vliegend tapijt
  • 2x Zeskamp Zaklopen
  • 2x Zeskamp Balverplaatsen
  • 2x Zeskamp Funslang

Zeskmap Skilopen

Een echt team spel, loop met zes personen achter elkaar op onze speciale ski`s. Strijd tegen een ander team op een parcours. Dit spel is super leuk om met je vrienden of familie te doen! Maak 2 eerlijke teams van 6 personen en ga de strijd tegen elkaar aan. Het beste team die het snelste is wint! Ga jij de uitdaging aan?

Zeskamp Bloklopen

Bloklopen is een oud-hollandse traditie, zet je beste voetje voor en voorkom dat je voor het blok word gezet. Daag je vrienden en familie uit om een wedstrijd tegen jou te doen! Wie het sneltste aan de overkant is heeft gewonnen! 

Zeskamp Vliegend tapijt

Concentratie is een vereiste bij dit spel. Één persoon moet het vliegende tapijtdooreen parcours slepen terwijl de rest van de ploeg op het tapijt staat. Ze moeten mee springen met het tapijt en proberen er weer op terecht te komen. Het team dat met de meeste personen nog op het tapijt staat als eerste over de finish komt heeft gewonnen. 

Zeskamp Zaklopen

Het oeroude, maar nog steeds fantastische spel met een uitdagende twist! Deze set bestaat uit 2 3-persoons loopzakken, dit zijn elk 3 zakken die met elkaar verbonden zijn met een band. Zo moet je goed coördineren met je team om de uitdaging te winnen! Enorm goed voor je conditie maar vooral leuk! Dus ga de strijd aan met je vrienden, collega's of op school! Daag elkaar uit en kijk welk team het eerste over de finishlijn springt!

Zeskamp Balverplaatsen

Lastiger dan het lijkt, maar zeker een leuke uitdaging. Daag je vrienden en familie uit en kijk wie het beste is. Twee personen nemen het tegen elkaar op met de speciale ballen schoenen en proberen elkaar te verslaan op het parcour zonder dat je ballen er vandoor gaan! Wie dit het beste doet en als eerste bij de finish is is de winnaar! 

Zeskamp Funslang

De bedoeling van de funslang is om er met meerdere mensen 'in' te staan en zo snel mogelijk de finish te bereiken. Welk team als eerst de finish heeft bereikt is de winnaar! Durf jij het aan ? 

Bent u opzoek naar andere spellen? Bekijk dan ons assortiment aan sport & spel.

Heb je nog vragen over deze curlingbaan of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

 

 

Extra Productopties

1 dag 8,26

excl. BTW

1 dag 9,99

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen