Zeskamp Zaklopen Trio (set van 2)

Aantal:

29,95

1 dag 

excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamp Zaklopen Trio (set van 2)
>
  • Zeskamp Zaklopen Trio (set van 2)
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
3-6

Omschrijving

Zaklopen Trio, 3 persoons 

Het oeroude, maar nog steeds fantastische spel. Met een uitdagende twist! Deze set bestaat uit 2 3-persoons loopzakken, dit zijn elk 6 zakken die met elkaar verbonden zijn met een band. Zo moet je goed coördineren met je team om de uitdaging te winnen! Enorm goed voor je conditie maar vooral leuk! Dus ga de strijd aan met je vrienden, collega's of op school! Daag elkaar uit en kijk welk team het eerste over de finishlijn springt!

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Springkussenverhuur Nederland staat voor je klaar. 

Springkussenverhuur Nederland ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen