Schaatsbaan / IJsbaan 80m2

909,09

excl. BTW

1.100,00

incl. BTW

Schaatsbaan / IJsbaan 80m2
>
  • Schaatsbaan / IJsbaan 80m2
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
Op maat, 80m²
Transportmaat Transportmaat
Transport noodzakelijk
Op-/ afbouw advies
Op- en afbouw noodzakelijk
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Begeleiding noodzakelijk vanuit Gaaf! of uw eigen organisatie

Omschrijving

Schaatsbaan / IJsbaan 80m2 huren - Springkussen Huren Rotterdam

Wil je als school een leuke winetrse activiteit organiseren? Huur dan de schaatsbaan 80m2. Laat iedereen zijn of haasr schaatsne meenemen en maak er een sportieve middag van. Zorg dat je na afloop iedereen lekker een kop warme chocomelk kan aanbieden! De schaatsbaan wordt compleet en schaats-klaar opgeleverd. Het is noodzakelijk om deze attractie te laten begeleiden door een volwassene. We verhuren ook nog andere maten schaatsbanen.

In verband met de moeilijkheidsgraad van het opstellen van de attractie word deze alleen in combinatie met op- en afbouw service verhuurt. Daar bij is begeleiding door onze medewerkers natuurlijk ook nog een mogelijkheid.

Heb je nog vragen over deze schaatsbaan / ijsbaan 80m2 of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

 

Extra Productopties

299,95

1 dag

excl. BTW

362,94

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

6,20

1 dag

excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen