Begeleider (3 uur inbegrepen)

179,95

1 dag 

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Begeleider (3 uur inbegrepen)
>
  • Begeleider (3 uur inbegrepen)
<

Omschrijving

Begeleider (3 uur inbegrepen) huren - Springkussen Huren Rotterdam

Heeft u een springkussen, stormbaan of luchtkussen gehuurd dan is het van belang dat de kinderen, maar ook volwassene in de gaten worden gehouden. Heeft u zelf geen zin om tijdens het feest of evenement toezicht te houden? Dan kunt u gedurende 3 uur een begeleider inhuren. 

Heb je nog vragen over begeleider (3 uur inbegrepen) of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

49,95

1 dag

excl. BTW

60,44

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen