Schaatsbaan / Ijsbaan 70m2

826,45

incl. BTW

1.000,00

incl. BTW

Schaatsbaan / Ijsbaan 70m2
>
  • Schaatsbaan / Ijsbaan 70m2
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
Op maat, 70m²
Transportmaat Transportmaat
Tansport noodzakelijk
Op-/ afbouw advies
Op- en afbouw noodzakelijk
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten begeleiden

Omschrijving

Schaatsbaan / IJsbaan 70m2 huren - Springkussen Huren Rotterdam

Springkussenverhuur Rotterdam heeft de attractie die je gedurende het hele jaar op kunt zetten! Wij hebben verschillende schaatsbanen voor jou, zodat je alleen nog je schaatsen eronder hoeft te gooien en uren schaats plezier kunt hebben. De schaatsbaan kan je als Gemeente huren en plaatsen in het centrum van de stad of huur als school de schaatsbaan. De kinderen kunnen zich de hele dag uitleven op de schaatsbaan. Zorg voor een kop warme chocomelk om de dag gezellig af te sluiten. We verhuren naast de schaatsbaan 70m2 ook nog andere maten schaatsbanen.

In verband met de moeilijkheidsgraad van het opstellen van de attractie word deze alleen in combinatie met op- en afbouw service verhuurt. Daar bij is begeleiding door onze medewerkers natuurlijk ook nog een mogelijkheid.

Heb je nog vragen over deze schaatsbaan / ijsbaan 70m2 of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

 

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

6,20

1 dag

excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

149,95

1 dag

excl. BTW

181,44

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen