Schaatsbaan / IJsbaan 50m2

578,51

excl. BTW

700,00

incl. BTW

Schaatsbaan / IJsbaan 50m2
>
  • Schaatsbaan / IJsbaan 50m2
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
9 m x 6 m
Transport advies
Bezorging vanuit ons noodzakelijk
Op-/ afbouw advies
Op- en afbouw vanuit ons noodzakelijk
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Schaatsbaan / IJsbaan 50m2 huren - Springkussen Huren Rotterdam

Springkussenverhuur Rotterdam heeft ook een Kunststof Schaatsbaan voor je beschikbaar van liefst 50m2. De schaatsbanen zijn in alle seizoenen beschikbaar, waardoor het mogelijk is zelfs in de zomer de ijzers onder de voeten te binden en lekker te schaatsen! De pakketten worden compleet en schaats-klaar opgeleverd. Het is noodzakelijk om deze attractie te laten begeleiden door een meerderjarige. We verhuren ook nog andere maten schaatsbanen.

In verband met de moeilijkheidsgraad van het opstellen van de attractie word deze alleen in combinatie met op- en afbouw service verhuurt. Daar bij is begeleiding door onze medewerkers natuurlijk ook nog een mogelijkheid.

Heb je nog vragen over deze schaatsbaan / ijsbaan 50m2 of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.Extra Productopties

149,95

excl. BTW

181,44

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

179,95

excl. BTW

217,74

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen