Schaatsbaan / IJsbaan 100m2

1.033,06

excl. BTW

1.250,00

incl. BTW

Schaatsbaan / IJsbaan 100m2
>
  • Schaatsbaan / IJsbaan 100m2
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
10,0 x 10,0 m
Transport advies
Bezorging vanuit ons noodzakelijk
Op-/ afbouw advies
Op- en afbouw noodzakelijk
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Schaatsbaan / IJsbaan 100m2 huren - Springkussen Huren Rotterdam

Springkussenverhuur Rotterdam heeft ook een Kunststof Schaatsbaan voor je beschikbaar van liefst 100m2. Deze schaatsbaan is geschikt voor elk seizoen in het jaar. Wil je in de zomer een potje schaatsen? Dan kan dat met onze Kunststof schaatsbaan! Trek je schaatsen aan en maak een paar mooie rondjes op “het ijs”. De pakketten worden compleet en schaats-klaar opgeleverd. Het is noodzakelijk om deze attractie te laten begeleiden door een volwassene. We verhuren ook nog andere maten schaatsbanen.

In verband met de moeilijkheidsgraad van het opstellen van de attractie word deze alleen in combinatie met op- en afbouw service verhuurt. Daar bij is begeleiding door onze medewerkers natuurlijk ook nog een mogelijkheid.

Heb je nog vragen over deze schaatsbaan / ijsbaan 100m2 of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

 

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

299,95

1 dag

excl. BTW

362,94

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

8,26

1 dag

excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen