Schaatsbaan / IJsbaan 200m2

Aantal:

1.818,18

1 dag 

excl. BTW

2.200,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Schaatsbaan / IJsbaan 200m2
>
  • Schaatsbaan / IJsbaan 200m2
  • Schaatsbaan / IJsbaan 200m2
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
20,0 x 10,0 m
Transport advies
Transport vanuit ons noodzakelijk
Op-/ afbouw advies
Op- en afbouw noodzakelijk
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Schaatsbaan / IJsbaan 200m2 huren - Springkussen Huren Rotterdam

In de wintermaanden heerlijk op een schaatsbaan schaatsen is en leuk dagje uit. Maar wat dacht je ervan als je dit ook in de zomermaanden kunt? Bij het huren van een schaatsbaan van Springkussenverhuur Rotterdam wordt dit mogelijk. De fantastische kunststof schaatsbaan zorgt ervoor dat er 365 dagen geschaatst kan worden. De baan is maar liefst 200 vierkante meter groot, dus je kunt gerust een boel vrienden en vriendinnen uitnodigen. Ook zorgt de opblaasbare wanden dat men een zachte zijkant heeft om tegenaan te botsen. De opblaasbare wand is gemakkelijk te vullen middels een elektrische ventilator. We verhuren ook nog andere maten schaatsbanen.

In verband met de moeilijkheidsgraad van het opstellen van de attractie word deze alleen in combinatie met op- en afbouw service verhuurt. Daar bij is begeleiding door onze medewerkers natuurlijk ook nog een mogelijkheid.

Heb je nog vragen over deze schaatsbaan / ijsbaan 200m2 of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

 

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

449,95

1 dag

excl. BTW

544,44

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen