Legobox / Big Brick

Aantal:

28,92

1 dag 

excl. BTW

34,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Legobox / Big Brick
>
  • Legobox / Big Brick
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
30 x 15 x 7 cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
+/- 90 blokken
Op-/ afbouw advies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)
Leeftijd Leeftijd
vanaf 2 jaar

Omschrijving

Legobox/ big brick huren - Springkussen Huren Rotterdam

Zijn jouw kinderen gek van lego en willen ze nu wel is een keer iets groters bouwen? Dan is de legobox een leuke activiteit om te huren. De lego blokken zijn veel groter dan de normale blokken en hierdoor kan je grotere kunstwerken maken. Als je een kleurrijk kunstwerk wilt maken, dan is dit de perfecte activiteit! Huur de legoblokken voor bij jou thuis, voor een kinderfeestje of activiteit op school.

Naast de legoblokken verhuren wij nog vele andere sport en spel materialen

Heb je nog vragen over de legobox/ big brick of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen