Legobox / Big Brick

1 dag  28,92
excl. BTW
1 dag 34,99
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Leeftijd Leeftijd
vanaf 2 jaar
Lengte
1m
Breedte
0,9m
Hoogte
0,6m
Transportmaat Transportmaat
2 kratten van 1m x 0,9m x 0,6m
Transport advies
Lege Stationwagen met bank plat
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
1-2 min
Op- en afbouw aantal personen
1-2

Omschrijving

Legobox/ big brick huren - Springkussen Huren Rotterdam

Zijn jouw kinderen gek van lego en willen ze nu wel is een keer iets groters bouwen? Dan is de legobox een leuke activiteit om te huren. De lego blokken zijn veel groter dan de normale blokken en hierdoor kan je grotere kunstwerken maken. Als je een kleurrijk kunstwerk wilt maken, dan is dit de perfecte activiteit! Huur de legoblokken voor bij jou thuis, voor een kinderfeestje of activiteit op school.

Naast de legoblokken verhuren wij nog vele andere sport en spel materialen

Heb je nog vragen over de legobox/ big brick of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

1 dag 179,95

excl. BTW

1 dag 217,74

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen