Voetbalbowling

1 dag  20,66
excl. BTW
1 dag 25,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Gewicht Gewicht
10 Kg
Transportmaat Transportmaat
0,50x0,50
Transport advies
Lege personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
5 min
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Voetbalbowling huren - Springkussen Huren Rotterdam

Zijn jouw kinderen gek van bowlen of voetballen? Dan hebben wij van Springkussenverhuur Rotterdam het spel dat zeker in de smaak gaat vallen bij de kinderen. We hebben namelijk voetbalbowling, waarbij het de bedoeling is om schietend de kegels om te krijgen. Dit is een leuk en makkelijk spel dat je op elke gewenste locatie neer kunt zetten en waar de kinderen zich lekker mee kunnen vermaken. Speel dit spel op school, tijdens een familiedag of met de buurtkindjes en kijk wie alle kegels in een keer kan om schieten.

Let op!

Attractie wordt zonder bal geleverd.

Opzoek naar een ander voetbal spel? Bekijk dan al onze sport en spel materialen!

Heb je nog vragen over de voetbalbowling of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

 

 

Extra Productopties

1 dag 9,95

excl. BTW

1 dag 12,04

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen