Voetbal Sjoelen

1 dag  61,98
excl. BTW
1 dag 75,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Lengte
4m
Breedte
1,5m
Hoogte
1m
Gewicht Gewicht
20 kg
Transportmaat Transportmaat
0,5m breed x 0,75m lang
Transport advies
Personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
5-10 min
Op- en afbouw aantal personen
1-2
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Voetbal Sjoelen 4×1.5m huren - Springkussen Huren Rotterdam

Iedereen kent natuurlijk het oud-Hollandse spel sjoelen wel. Jong en oud vinden het vaak leuk om dit spel te spelen. Doordat het geschikt is voor jong en oud is het leuk om met de hele familie te spelen. Bij Springkussenverhuur Rotterdam hebben we nu speciaal voor deze familiedagen een andere variant van het spel sjoelen voor je beschikbaar! Namelijk het grote voetbal sjoelen! De sjoelbak is 4 meter breed en 1.5 meter hoog! Het is de bedoeling dat je met de voetbal door de grote opblaaspoortjes schiet! Een leuk en uitdagend spel geschikt voor jong en uit. Bij het huren van dit spel wordt er een elektrische ventilator meegeleverd. Door middel van de ventilator is dit luchtkussen eenvoudig op te zetten.

Let op!

Attractie wordt zonder bal geleverd.

Opzoek naar andere spellen? Bekijk dan al onze sport en spel materialen!

Heb je nog vragen over het voetbal sjoelen of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Een beoordeling toevoegen