Voetbal Flipper

1 dag  61,98
excl. BTW
1 dag 75,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt 230V)
Lengte
2m
Breedte
4m
Hoogte
1,5m
Gewicht Gewicht
50 kg
Transportmaat Transportmaat
1m x 1m
Transport advies
Lege personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
5-10 min
Op- en afbouw aantal personen
1-2
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Voetbal flipper huren - Springkussen Huren Rotterdam

Als je binnenkort een kinderfeestje wilt gaan organiseren of een activiteit wilt bedenken om de kinderen te kunnen vermaken, dan is het best lastig om hiervoor een geschikte attractie te vinden. Maar wij van Springkussenverhuur Rotterdam hebben hier over nagedacht en hebben leuke attracties, waarmee je kinderen veel plezier gaan beleven. Zo hebben wij de opblaasbare voetbal flipper die makkelijk en snel op te zetten is en waar kinderen moeten proberen om te schieten in de verschillende gaten. Maak er een competitie van en laat de kinderen om en om proberen zo gericht mogelijk te schieten, zodat ze in de toekomst misschien wel de nieuwe Ronaldo worden! 

Let op!

Attractie wordt zonder bal geleverd.

Ben je opzoek naar andere spellen? Bekijk dan ons assortiment aan sport & spel.

Heb je nog vragen over de voetbal flipper of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

1 dag 39,95

excl. BTW

1 dag 48,34

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen