Terrasheater excl. Gas

1 dag  33,06
excl. BTW
1 dag 40,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
0,5m
Breedte
0,5m
Hoogte
1,5m
Gewicht Gewicht
10 Kg
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
5-10 min

Omschrijving

Terrasheater excl. gas huren - Springkussen Huren Rotterdam 

Vind jouw feest of evenement plaats in de wat frissere momenten van het jaar? Dan mag een terrasheater natuurlijk niet ontbreken! Maak het jouw gasten comfortabel met de lekkere warmte van een terrasheater. Deze kun je zowel buiten plaatsen als in een partytent. De terrasheater wordt geleverd exclusief gasfles. Naast dat de terrasheater voor warmte zorgt, zorgt hij ook voor extra sfeer. Om je gehuurde zaal of partytent extra aan te kleden kan je onze partymaterialen, zoals verlichting en meubilair huren.

Naast de gasheater verhuren wij nog vele andere heaters!

Heb je nog vragen over de terrasheater excl gas of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

1 dag 24,79

excl. BTW

1 dag 30,00

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Afmetingen DxBxH 0.5 x 0.5 x 1.0
Een beoordeling toevoegen