Tafelvoetbal Tafel

Aantal:

78,51

1 dag 

excl. BTW

95,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Tafelvoetbal Tafel
>
  • Tafelvoetbal Tafel
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2-4
Lengte
150 cm
Breedte
80 cm
Hoogte
90 cm
Gewicht Gewicht
50 kg
Transportmaat Transportmaat
150 cm x 80 cm
Transport advies
Dichte aanhanger of Bestelbus
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig

Omschrijving

Tafelvoetbal tafel incl balletjes huren - Springkussen Huren Rotterdam

Voetbal is een zeer populaire sport en velen zullen veel plezier beleven aan onze voetbal gerelateerde producten. Ook tafelvoetbal is zeer aantrekkelijk. Probeer door middel van de handvatten te scoren bij je tegenstanders. Je kunt dit spel met één tegen één spelen, maar ook in duo’s is het mogelijk. Organiseer een leuk toernooi en versla al je tegenstanders. Ook de mannen zullen zich met de tafelvoetbal tafel weer kind voelen. Naast de tafelvoetbal tafel verhuren wij ook een tafeltennis tafel en een airhockey tafel.

Benieuwd naar als onze andere sport en spel materialen? Bekijk dan ons assortiment!

Heb je nog vragen over de tafelvoetbal tafel incl balletjes of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties


59,95

1 dag

excl. BTW

72,54

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen