Standaard Speedmeter voor Diverse Sporten

1 dag  41,32
excl. BTW
1 dag 50,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Stroombehoefte Stroombehoefte
230V
Op-/ afbouw advies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Standaard speedmeter huren - Springkussen Huren Rotterdam

Ga je binnenkort een sportdag organiseren of wil je een wedstrijdje organiseren met je vrienden? Dan wil je natuurlijk wel weten wie de snelste is, zodat er geen twijfel is over wie de winnaar is. Met deze speedmeter is dat nu een fluitje van een cent en kan je makkelijk en snel zien wie het hardst trapt, stoot of loopt. De uitslag wordt direct berekend en weergegeven op het scherm, zodat je gelijk weet hoe het is gegaan. 

Bent u opzoek naar andere spellen? Bekijk dan ons assortiment aan sport & spel.

Heb je nog vragen over deze curlingbaan of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

 

 

Extra Productopties

1 dag 9,95

excl. BTW

1 dag 12,04

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen