Springkussen huren Rotterdam - Springkussenverhuur Rotterdam

Springkussen huren Rotterdam- Springkussenverhuur Rotterdam


Springkussenverhuur Rotterdam is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Rotterdam. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:


Geachte inwoners van Rotterdam. Wij van Springkussenverhuur Rotterdam weten natuurlijk dat we hier niet vies zijn van een goed feestje! Daarom zijn wij jouw partner als het gaat om de leukste attracties zoals: springkussens, stormbanen en luchtkussens. Daarnaast bieden we ook partytenten en toebehoren aan om jouw feestlocatie tot in de puntjes te verzorgen. Hoe handig is dat? Alle ingrediënten voor een goed feestje vind je bij ons onder één dak!


Naast dat wij een heel breed en divers assortiment hebben, bieden we ook nog een aantal services aan, waaronder:
  • Het op- en afbouwen van attracties en partytenten
  • We leveren de producten op de gewenste locatie
  • We kunnen de attracties begeleiden
Mocht je nog vragen hebben? Dan kun vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. Onze medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.


Wij verhuren onze springkussens ook in: Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud-Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg- Schiebroek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Pijnacker en omstreken