Springkussen huren Prins Alexander- Springkussenverhuur Rotterdam

Springkussen huren Alexander- Springkussenverhuur Rotterdam


Springkussenverhuur Rotterdam is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Prins Alexander. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:


Beste inwoners van Prins Alexander. Aangenaam, wij zijn Springkussenverhuur Rotterdam. Dat betekent dat wij jouw leverancier zijn als het gaat om de leukste springkussens, stormbanen en luchtkussens. Daarnaast verhuren we ook partytenten om jouw feestlocatie compleet te maken! Dus pak je party agenda er maar vast bij en prik een datum voor een over the top feestje of evenement. Doordat we een heel divers assortiment hebben kunnen we bij alle feestelijke gelegenheden van dienst zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan: kinderfeestjes, tuinfeesten, schoolfeesten, sportdagen of grote evenementen.


Naast wij dat wij een heel groot en divers assortiment aanbieden, bieden we ook een aantal handige services aan waaronder:
  • Het op- en afbouwen van de attracties en partytenten
  • De producten op locatie leveren
  • Het begeleiden van de attracties

Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!


Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.