Springkussen huren Prins Alexander- Springkussenverhuur Prins Alexander

Springkussen huren Alexander- Springkussenverhuur Alexander


Springkussenverhuur Rotterdam is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Prins Alexander. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:


Beste inwoners van Prins Alexander. Aangenaam, wij zijn Springkussenverhuur Rotterdam. Dat betekent dat wij jouw leverancier zijn als het gaat om de leukste springkussens, stormbanen en luchtkussens. Daarnaast verhuren we ook partytenten om jouw feestlocatie compleet te maken! Dus pak je party agenda er maar vast bij en prik een datum voor een over the top feestje of evenement. Doordat we een heel divers assortiment hebben kunnen we bij alle feestelijke gelegenheden van dienst zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan: kinderfeestjes, tuinfeesten, schoolfeesten, sportdagen of grote evenementen.


Naast wij dat wij een heel groot en divers assortiment aanbieden, bieden we ook een aantal handige services aan waaronder:
  • Het op- en afbouwen van de attracties en partytenten
  • De producten op locatie leveren
  • Het begeleiden van de attracties
Voor vragen kun je terecht bij onze klantenservice. De medewerkers van de klantenservice bekijken graag samen met jou naar de mogelijkheden en geven je altijd eerlijk advies voor jouw feest of evenement.


Wij verhuren onze springkussens ook in:


Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud-Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg- Schiebroek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Pijnacker en omstreken