Springkussen huren Poortugaal- Springkussenverhuur Rotterdam

Springkussen huren Poortugaal- Springkussenverhuur Rotterdam


Springkussenverhuur Rotterdam is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Poortugaal. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:

Ben je woonachtig in Poortugaal en zoek jij een unieke attractie voor jouw feest of evenement? Dan ben je bij Springkussenverhuur Rotterdam op de juiste plek! Wij hebben de leukste springkussens in verschillende formaten beschikbaar. Luchtkussens in verschillende thema's in het assortiment en de tofste stormbanen voor je beschikbaar! Daarnaast bieden we ook nog producten aan om heel jouw evenement compleet te maken. Denk dan aan: partytenten, feestverlichting, muziekinstallaties en nog veel meer! Neem snel een kijkje in het assortiment en maak jouw feest of evenement één om nooit te vergeten. Naast dat wij alles in huis hebben om jouw feest of evenement aan te kleden, bieden we ook nog een aantal services aan waaronder:
  • We leveren de producten op locatie
  • Bouwen de attracties en partytenten op ( ook de afbouw doen we )
  • De attractie voor je begeleiden op locatie

Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!


Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.