Springkussen huren Nieuwerkerk a/d IJssel- Springkussenverhuur Rotterdam

Springkussen huren Nieuwerkerk a/d IJssel- Springkussenverhuur Rotterdam


Springkussenverhuur Rotterdam is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Nieuwerkerk a/d IJssel. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:

Staat er binnenkort een feestje of evenement op de planning en gaat deze plaatsvinden in Nieuwerkerk a/d IJssel? Dan is Springkussenverhuur Rotterdam jouw partner als het gaat om de leukste attracties! Wij bieden leuke springkussens aan in verschillende thema's. Leuk voor een kinderfeestje of een tuinfeestje. Daarnaast bieden we ook uitdagende stormbanen aan en de leukste luchtkussens! Je feestlocatie nog niet compleet? Dan hebben wij eventueel partytenten en de bijbehoren accessoires voor je beschikbaar. Kortom: alles om jouw feest of evenement te organiseren onder één dak. Naast dat we een erg breed assortiment hebben aan attracties en feestbenodigdheden bieden we ook nog een aantal handige services aan waaronder:
  • We leveren de producten en attracties voor je op locatie
  • We bouwen de attracties en partytenten voor je op- en af
  • We bieden begeleiding aan bij de luchtkussens, stormbanen en springkussens

Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!


Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.