Springkussen huren Maassluis - Springkussenverhuur Rotterdam

Springkussen huren Maassluis - Springkussenverhuur Rotterdam


Springkussenverhuur Rotterdam is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Maassluis. De volgende springkussen en accessoires zijn bij ons te huur:

Een feestje? Waar? In Maassluis natuurlijk! Feestje in de agenda? Denk dan aan Springkussenverhuur Rotterdam. Wij hebben de leukste springkussens in diverse thema's en groottes beschikbaar. Coole stormbanen om een sportdag compleet te maken en verschillende luchtkussens voor alle denkbare gelegenheden! Daarnaast bieden we ook partytenten en toebehoren aan. Zo heb je alle ingrediënten voor een goed feest in huis van één leverancier. Hoe handig is dat? Naast dat wij een erg uitgebreid assortiment hebben om feesten en evenementen naar een ander niveau te tillen bieden we ook nog een aantal handige services aan waaronder:
  • Het leveren van alle producten op locatie
  • Het op- en afbouwen van de attracties en partytenten
  • Het begeleiden van de springkussens, stormbanen en attracties

Heb je nog vragen over onze producten en diensten? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers van de klantenservice bespreken graag de mogelijkheden met je en geven je passend advies.


Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.