Springkussen huren Hoogvliet- Springkussenverhuur Rotterdam

Springkussen huren Hoogvliet - Springkussenverhuur Rotterdam


Springkussenverhuur Rotterdam is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Hoogvliet. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:


Vanaf nu behoort ook Hoogvliet tot ons werkterrein! Dit betekent dat wij voor jullie klaar staan als het gaat om feestjes of evenementen naar een ander niveau te tillen. Bij Springkussenverhuur Rotterdam bieden wij namelijk de leukste springkussens, coolste stormbanen en fantastische luchtkussens aan! Daarnaast hebben we van elke categorie een erg divers assortiment. De springkussens hebben we bijvoorbeeld in verschillende groottes en varianten. Van een Disney thema tot een clown thema. Alles is mogelijk bij ons. Naast dat we een erg breed en divers assortiment hebben aan attracties, bieden we ook handige services aan waar je gebruik van kunt maken.


Hieronder vind je onze handige services
  • Het op- en afbouwen van attracties en partytenten
  • Het leveren van de producten op de feestlocatie
  • Het begeleiden van de attracties door een volwassene

Heb je nog vragen over deze curlingbaan of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!


Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.