Springkussen huren Capelle a/d IJssel- Springkussenverhuur Rotterdam

Springkussen huren Capelle a/d IJssel- Springkussenverhuur Rotterdam


Springkussenverhuur Rotterdam is gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief goede springkussens en accessoires in Capelle a/d IJssel. De volgende springkussens en accessoires zijn bij ons te huur:


Beste party people van Capelle a/d IJssel! Wij zullen onszelf even voorstellen: Springkussenverhuur Rotterdam is de naam! Wij zijn jouw partner als het gaat om het leveren van de vetste party producten. Denk dan bijvoorbeeld aan: springkussens, stormbanen, luchtkussens, partytenten en nog veel meer! Neem snel een kijkje in het assortiment en zie wat wij jou te bieden hebben! Naast dat we het leukste party assortiment hebben om elk feest onvergetelijk te maken bieden we ook nog een aantel services aan waaronder:
  • De producten leveren op de feestlocatie
  • De attracties en partytenten op- en afbouwen
  • De attracties voor je begeleiden

Heb je nog vragen over deze spelkussens of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!


Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.