Sneeuwmachine Midi

1 dag  49,95
excl. BTW
1 dag 60,44
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Op-/ afbouw advies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Sneeuwmachine midi huren - Springkussen Huren Rotterdam

Wil je binnenkort een feest gaan organiseren? En wil je hier een winter thema aan koppelen? Dan hoort daar natuurlijk sneeuw bij, maar helaas sneeuwt het hier in Nederland nauwelijks en zal het binnenkort zeker niet gaan sneeuwen. Om toch de zorgen dat je sneeuw hebt om je feest, hebben wij van Springkussenverhuur Rotterdam een sneeuwmachine voor jou zodat je de hele dag/avond kunt genieten van sneeuw! De machine zorgt voor kleine sneeuwvolkjes en is op verschillende standen in te stellen. 

Met onze partymaterialen kan je jouw feest of evenement nog verder aankleden!

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de sneeumachine midi? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Een beoordeling toevoegen