Skytube Geel

1 dag  41,32
excl. BTW
1 dag 50,00
incl. BTW
Huurmandje

Producten in pakket

1x
Skytube Blower
Skytube Blower
1x
Skytube Geel
Skytube Geel

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,0 x 1,0 x 6,0 m
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Op-/ afbouw advies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Skytube geel huren - Springkussenverhuur Rotterdam

Ben je op zoek naar een skytube in de kleur geel om wat extra sfeer toe te voegen op jouw sportevenement of tijdens de opening van een bedrijfspand? Dan ben je bij Springkussenverhuur Rotterdam aan het juiste adres! Doordat de skytube geel erg opvallend is, trek je snel de aandacht van jouw bezoekers of gasten. De skytube is 6m hoog en dient geplaatst te worden op een stuk grond 1x1m2. Bij Springkussenverhuur Rotterdam kun je kiezen uit diverse kleuren skytubes! Neem snel een kijkje in het assortiment. Je kunt het zo gek niet bedenken of een skytube maak het feest compleet!

Heb je nog vragen over de skytube geel of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

 

Een beoordeling toevoegen