Rokvoetbal

1 dag  61,98
excl. BTW
1 dag 75,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
5x5

Omschrijving

Rokvoetbal huren - Springkussen Huren Rotterdam

Hou jij van voetbal, maar zou je wel eens een echte uitdaging willen? Dat kan met deze geweldige voetbal rokken! Ga de uitdaging aan met je vrienden en familie! Welk team de meeste punten maakt bij de tegenstander is de echte winnaar! Het is ook leuk om met deze rokken een parcour te doen, zo geef je jezelf maar je vrienden en familie ook een goeie challenge. Veel succes!

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. 

Heb je nog vragen over de rokvoetbal of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

1 dag 9,95

excl. BTW

1 dag 12,04

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen