Partytent Vloer Kunststof per m2

4,13
excl. BTW
5,00
incl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
100 cm
Breedte
100 cm
Hoogte
3cm
Transportmaat Transportmaat
100 x 100 x 3cm
Transport advies
Caddy of bestelbus
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
1 min
Op- en afbouw aantal personen
2

Omschrijving

Partytent vloer kunststof per m2 huren - Springkussen Huren Rotterdam

Wanneer je een feestje of evenement gaat houden, wil je natuurlijk niet dat je feestje in de soep loopt door een onverwachte regenbui. Zeker niet als jouw partytent op gras of zand staat. Als dit wel zo is hebben wij van Springkussenverhuur Rotterdam de oplossing voor jou. We hebben namelijk een tentvloer die verhuurd wordt per m2. Zo kan je er voor zorgen dat je bij elk weer zeker bent dat je feest door kan gaan. Naast dat de tentvloer praktisch is, zorght die ook voor extra sfeer. Onze collega's maken alles in orde voor je! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Onze collega's komen dan eerder aan en bouwen de attracties voor je op. Onze collega's hebben alles bij zich wat ze nodig hebben. 

Springkussenverhuur Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Springkussenverhuur Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Heb je nog vragen over de partytent vloer kunststof per m2 of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

1 dag 8,26

excl. BTW

1 dag 9,99

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen