Partytent 3x6m

Aantal:

41,32

1 dag 

excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Partytent 3x6m
>
  • Partytent 3x6m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
6,0 x 3,0x 2,5m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
30
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Partytent PE 3x6m huren- Bij Springkussenverhuur Rotterdam ben je niet alleen op het juiste adres voor de leukste attracties maar ook om jouw evenement helemaal compleet te maken! We verhuren namelijk ook diverse partytenten en toebehoren. Waaronder de Partytent PE 3x6m. Deze partytent is geschikt voor ongeveer 30 gasten en maximaal 5 statafels. Bij het huren van deze partytent wordt er ook een duidelijk handleiding meegeleverd waardoor het mogelijk is om de partytent in 40 minuten op te zetten.

De tent wordt compleet geleverd met twee zijwanden met ramen en twee kopwanden met een oprolbare ritsopening. Als het weer dan verslechterd kun je de partytent eenvoudig afsluiten of als het bijvoorbeeld wat frisser wordt in de avonduurtjes. Toch een warme partytent? Dan is het ook mogelijk om bij ons verschillende soorten heaters te huren. Neem voor de aankleding van de partytent snel een kijkje in ons assortiment.

Mocht je nog vragen hebben over onze partytenten en toebehoren, kun je altijd vrijblijvend contact op nemen met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag met je mee en geven je passend advies voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

61,98

excl. BTW

75,00

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen