Oud Hollands Sjoelen

1 dag  20,66
excl. BTW
1 dag 25,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Lengte
2m
Breedte
35 cm
Transportmaat Transportmaat
1m lang x 35 cm breed
Transport advies
Lege personenauto met bank plat
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
2 min
Op- en afbouw aantal personen
1

Omschrijving

Oud Hollands Sjoelen huren - Springkussen Huren Rotterdam

Een echt gezelschapsspel is sjoelen, dit leuke spel kan in het bijzijn van vrienden en collega's worden gespeeld, maar ook met je familie is dit zeker een aanrader! De bedoeling van het spel is om zo goed mogelijk te mikken in de gaten van de sjoelbak met de sjoelstenen. De spelregels zijn zeer makkelijk dus je kunt direct aan de slag. Het gaat bij dit spel vooral om goed mikken en snelheid maken, zodat de sjoelstenen in de juiste vakken terechtkomen.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Springkussenverhuur Rotterdam staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Heb je nog vragen over het Oud Hollands sjoelen of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

1 dag 179,95

excl. BTW

1 dag 217,74

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen