Blikgooien

Aantal:

9,95

1 dag 

excl. BTW

12,04

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Blikgooien
>
  • Blikgooien
  • Blikgooien
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Oud Hollands Blikgooien 

Organiseer je een spelletjesdag of een buurtfeest? Met blikgooien wilt iedereen wel meedoen én ze hoeven nu niet meer te wachten totdat er weer kermis in de buurt is. Verder is het ook een stuk goedkoper dan elke keer een ronde op de kermis. Je kunt zelf de prijzen inkopen en een beloning geven aan degene die de meeste blikken in één worp omwerpt. Hierdoor verbind je gelijk een competitie dat tot extra motivatie zorgt bij de kinderen. Het spel bestaat uit 10 blikken en 3 zakken.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Springkussen verhuur Nederland staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Springkussenverhuur Nederland ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen