Opblaasbare Sarah

1 dag  33,06
excl. BTW
1 dag 40,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230v)
Hoogte
3,5 m
Gewicht Gewicht
10 kg
Transport advies
Personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
10 min
Op- en afbouw aantal personen
1

Omschrijving

Opblaasbare Sarah huren - Springkussen Huren Rotterdam

Wordt je moeder of vrouw 50? Gefeliciteerd! Dan is het tijd voor een feestje. En dit mag natuurlijk iedereen weten! Want je moeder of vrouw is nu officieel een Sarah. Daar hoort uiteraard ook een opblaasbare Sarah bij. Deze Sarah kan je voor een dag huren en is 3 meter hoog. Kleed de ruimte leuk aan met onze partymaterialen en zorg voor voldoende hapjes en drankjes. Mocht je moeder of vrouw een echte wijn liefhebber zijn dan hebben we ook nog een opblaasbare Sarah in wijnton.

Heb je nog vragen over deze opblaasbare Sarah of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

1 dag 39,95

excl. BTW

1 dag 48,34

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen