Opblaasbare Jubileumbord

1 dag  33,06
excl. BTW
1 dag 40,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230v)
Hoogte
3,8 m
Gewicht Gewicht
10 kg
Transport advies
Personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
10 min
Op- en afbouw aantal personen
1

Omschrijving

Opblaasbaar Jubileumbord huren - Springkussen Huren Rotterdam

Heeft u binnenkort een jubileum? Maak het dan compleet met de opblaasbare jubileumbord van Springkussenverhuur Rotterdam. Bij het huren krijgt u een blower meegeleverd, waarmee het luchtkussen eenvoudig is op te blazen. De ervaring leert dat die binnen een minuut al klaar is voor gebruik. Het luchtkussen neemt weinig ruimte in beslag en kunt u zelf met een personenauto vervoeren. Wij beschikken over nummer 1 t/m 99, dus voor elke gelegenheid hebben wij geschikte getal. Naast de Opblaasbare Jubileumbord hebben wij nog veel meer feestattributen, zoals meubilair en partytenten

Wij verhuren nog veel meer opblaasbare artikelen. Bekijk al onze blikvangers!

Heb je nog vragen over het opblaasbare jubileumbord of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

1 dag 39,95

excl. BTW

1 dag 48,34

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen