Opblaasbare Baby

1 dag  33,06
excl. BTW
1 dag 40,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230v)
Hoogte
3,0 m
Gewicht Gewicht
10 kg
Transport advies
Personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
10 min
Op- en afbouw aantal personen
1

Omschrijving

Opblaasbare baby huren – Springkussen Huren Rotterdam

Zoon of dochter gekregen? Gefeliciteerd! Laat iedereen het weten door een 3 meter hoge opblaasbare baby voor je deur te plaatsen. Je kan mensen maar beter laten weten dat je gezin is uitgebreid toch? Maak nog beschuit met muisjes klar voor de familie en vrienden die langsmkomen en geniet van het babybezoek! Ook leuk als hij/zij 1 jaar wordt. De eerste verjaardag en geboortedag is er natuurlijk eentje om nooit te vergeten! 

Bent u opzoek naar andere opblaasbare figuren? Bekijk dan al onze blikvangers!

Heb je nog vragen over deze opblaasbare baby of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

1 dag 39,95

excl. BTW

1 dag 48,34

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen