Opblaasbare Abraham

Aantal:

33,06

1 dag 

excl. BTW

40,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Abraham met stok
>
  • Abraham met stok
<

Producteigenschappen

Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 680watt (230V)
Hoogte
3,5 m
Gewicht Gewicht
10 kg
Transport advies
Personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
10 min
Op- en afbouw aantal personen
1

Omschrijving

Opblaasbare Abraham huren - Springkussen Huren Rotterdam

Wordt je vader, broer, oom of vriend 50? Gefeliciteerd! Deze dag moet natuurlijk gevierd worden met vrienden en familie. Om de locatie leuk aan te kleden kan je een opblaasbare Abraham huren. De opblaasbare Abraham is 3m hoog en zet je gemakkelijk op met een ventilator. Kleed de ruimte leuk aan met partymaterialen en zorg voor voldoende hapjes en drankjes. Drinkt de jarige veel bier? Dan kan je ook een opblaasbare Abraham in bierton huren.

Heb je nog vragen over de opblaasbare Abraham of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

 

 

 Extra Productopties

1 dag 39,95

excl. BTW

1 dag 48,34

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Een beoordeling toevoegen