Op- en afbouw - Attractiepakket per pakket

1 dag  249,95
excl. BTW
1 dag 302,44
incl. BTW
In winkelwagen te selecteren

Omschrijving

Op- en afbouw - Attractiepakket huren - Springkussen Huren Rotterdam

Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn. 

Deze catagorie is voor de zeer complexe en grote atracties.

Hulp bij op- en afbouw, wat houd dat in?

Geen tijd en zin om alles alleen op te zetten? Al genoeg te doen op de dag? En wilt u sneller klaar zijn? 

Geen probleem. Om het voor de klant wat voordeliger te maken en wat gemakkelijker voor onze collega's buitendienst hebben wij ook de optie tot "hulp bij op- en afbouw". Hierbij zorgt de klant voor het nodige aantal personen die samen met onze collega'de spullen op bouwen en later na het evenement weer afbouwen. Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Onze collega's komen dan eerder aan en bouwen de attracties samen met jou op.

Zo zijn wij sneller klaar, u wat voordeliger uit en heeft iedereen een top event! 

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Een beoordeling toevoegen