Glijbanen

Wil je zorgen voor een onvergetelijke dag op jouw evenement of feest? Kies dan voor één van onze stormbanen met een glijbaan! Super leuk voor de kinderen en de volwassenen kunnen zich ook weer even kind voelen. Iedereen zal zich kunnen vermaken op één van onze glijbanen. De glijbanen hebben we ook in verschillende varianten. Bekijk het gehele assortiment om te kijken welke jouw favoriet is! Met een glijbaan van Springkussenverhuur Rotterdam maak je van jouw evenement of feest een gegarandeerd succes!

 

Glijbaan Oceaan met Waterbad
Afmetingen DxBxH
6,5 x 2,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers
1
1 dag
74,38
excl. BTW
1 dag
90,00
incl. BTW
Glijbaan Jungle
Afmetingen DxBxH
5,5 x 3,0 x 5,0 m
Aantal gebruikers
1
1 dag
123,97
excl. BTW
1 dag
150,00
incl. BTW
IPS Glijbaan Back to Base
Afmetingen DxBxH
6,5 x 5,0 x 4,5 m
Aantal gebruikers
2
1 dag
185,95
excl. BTW
1 dag
225,00
incl. BTW

Glijbanen te huur bij Springkussenverhuur Rotterdam

Bij het huren van één van onze glijbanen bezorg je iedereen de dag van hun leven. De kinderen kunnen zich lekker uitleven en de volwassenen kunnen zich weer even onbezorgd kind voelen. Heb je nog meer producten nodig voor jouw feest of evenement? Neem dan snel een kijkje in de rest van ons assortiment! We hebben niet alleen glijbanen maar nog veel meer zoals: springkussens, sport en spel materiaal en partymaterialen. Je kunt het zo gek niet opnoemen of wij bij Springkussenverhuur Rotterdam hebben het in huis!

Alle producten verhuren wij voor een goede prijs en we leveren uitstekende kwaliteit. We bieden ook een bezorgservice, op- en afbouwservice en een begeleid service aan. Neem voor de voorwaarden en andere vragen contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw evenement of feest. Wacht dus niet langer en contacteer ons en we helpen je bij een onvergetelijk feest!