Gezelschapsspel Vier op een Rij XXL

1 dag  28,92
excl. BTW
1 dag 34,99
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Stroombehoefte Stroombehoefte
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Lengte
0,40m
Breedte
1,2m
Hoogte
0,8m
Gewicht Gewicht
5 kg
Transportmaat Transportmaat
0,4m x 1,2m x 0,8m
Transport advies
Lege personenwagen
Op- en afbouw moeilijkheidsgraad
Makkelijk
Op-/ afbouw advies
Zelfstandig
Op- en afbouw duur
5-10 min
Op- en afbouw aantal personen
1-2
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Vanaf 18+ zelfstandig. vanuit ons optioneel.

Omschrijving

Vier op een rij XXL huren - Springkussen Huren Rotterdam

Een klassieker onder de ouderwetse spelletjes. Wellicht heb je dit spel nu op je mobiel. Nu kan je het bij Springkussenverhuur Rotterdam in XXL formaat huren! Hoe gaaf is dat?  Ga de strijd aan met je vrienden of familie en zorg dat je als eerst vier op één rij krijgt. Naast de vier op een rij XXL verhuurt Springkussenverhuur Rotterdam ook meerdere XXL spellen, zoals Twister XXL en Ludo XXL. Neem snel een kijkje in ons assortiment en zorg voor een grote glimlach op iedereen z’n gezicht!

Heb je nog vragen over het spel Vier op een rij XXL of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

Een beoordeling toevoegen