5 Grootste springkussens en attracties in ons assortiment

maandag 19 december 2016

Wil je imponeren op jouw feest of evenement? Dan ga je voor de grootst mogelijke attractie die je in handen kan krijgen toch? Het huren van een groot springkussen of attractie heeft een aantal voordelen én nadelen die, afhankelijk van je wens, kunnen maken dat je een springkussen of attractie huurt of niet. Wij stellen je voor aan onze 5 grootste attracties, onze ‘big five’.

 5. IBS glijbaan Back To Base

1,2,3 GO!! Gooi al je energie in deze Back to Base Glijbaan. Ideaal voor een boothcamp of training, wanneer je het net even leuker wil maken. Ben jij degene die het snelst naar boven klimt en weer naar beneden glijd? De spelset bevat 10 progamma’s, waarbij je conditie en doorzettingsvermogen flink op de proef worden gesteld.

IPS Glijbaan Back to Base

4. Water Buikschuifbaan

Deze water buikschuifbaan is wel 18m lang! Maak de baan goed nat met behulp van water en zeep en glij zo naar de bel! Perfect voor een zeskamp, buurtfeest of gewoon bij lekker zonnig weer. Ben jij degene die het snelst over de buikschuifbaan glijd en als eerst in de bak met water beland? 

Gaaf Buikschuifbaan

3. KLIMWAND

Niet ons grootste springkussen, maar zeker de meest imponerende. Sterker nog, gaat u een evenement organiseren dan is de klimwand van mijlenver te bezichtigen. Deze klimwand is maar liefst 9 meter hoog en daar mij rijkt hij uit boven de huizengrens. Leuk om uw buren mee te begluren bijvoorbeeld. De klimwand is omringd met een val gordel, u zit gezekerd en wij sturen altijd begeleiding mee. Zo kunt u op een veilige manier naar 9 meter hoogte klimmen.

Mobiele Klimwand (inc. 3 uur begeleiding)

 

2. IJSBEER STORMBAAN

Op nummer 2 staat onze ijsbeer stormbaan. Met zijn 17×4 meter is het wat betreft meters misschien niet de grootste. Maar wel de meest imposante, omdat hij beschikt over een hele grote overdekte heuvel op de stormbaan. Samen met ijsberen, dennenbomen, pinguïns en een iglo is de ijsbeer stormbaan een grote en imposant springkussen die niet misstaat op je evenement.

Stormbaan Winter Run

1. STORMBAAN MEGA

De mega stormbaan is tot nog toe de grootste stormbaan, en daarmee de grootste attractie, in ons assortiment. De mega stormbaan telt maar liefst 23 meter in de lengte met daarin meerdere tunnels, klim heuvels en obstakels. Ben je op zoek naar een vermoeiende uitdaging voor op je evenement of sportdag? Dan vermoeid de omvang van dit luchtkussen alleen psychisch. Betekend wel dat je een hele lange laan nodig hebt om hem kwijt te kunnen uiteraard.

Stormbaan Mega

Meer informatie

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht